Γάμος αλά ελληνικά

%cf%81%ce%b5%ce%b2%ce%b5%ce%b3%ce%b9%cf%8c%ce%bd-irida
Παραμονή πρωτοχρονιάς στη μαγεία της Irida Hall
16 Δεκεμβρίου 2016
1
Ο Γάμος Του Καλύτερού Μου Φίλου
12 Ιανουαρίου 2017

Γάμος αλά ελληνικά

γΑ

Ο Γάμος αλά ΕλληνικάMy Big Fat Greek Wedding») είναι ταινία αμερικανικής παραγωγής με πρωταγωνίστρια τηΝία Βάρνταλος. Η ταινία κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Απριλίου 2002. Στην Ελλάδα έκανε πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου 2002.

Η Τούλα (Νία Βάρνταλος) έχει γονείς Έλληνες και ζει με την οικογένεια της, Πορτοκάλος στις ΗΠΑ. Το μεγαλύτερό τους πρόβλημα είναι το μέλλον της Τούλα, που στα 30 της χρόνια, παραμένει ανύπαντρη.

Οι Πορτοκάλος διατηρούν Ελληνικό εστιατόριο ονόματι «Dancing Zorbas» όπου δουλεύει και η Τούλα, , μέχρι που αποφασίζει να πάρει μαθήματα computer για να βοηθήσει τη θεία της στο ταξιδιωτικό της γραφείο. Μαζί με άλλους συγγενείς κρατάνε τα ελληνικά έθιμα κι έτσι θέλουν η Τούλα να παντρευτεί έναν Έλληνα. Η Τούλα από μικρή δεν ήταν τόσο εμφανίσιμη. Έτσι αποφάσισε να κάνει κάτι για τον εαυτό της και μεταμορφώθηκε σε όμορφη. Πριν την αλλαγή της βρίσκει έναν Αμερικανό, τον Ίαν τον οποίο ερωτεύεται, αλλά οι γονείς της δεν τον θέλουν…

040613180103_3199

Η σχέση τους προχωράει ιδανικά και ο Ίαν πολύ σύντομα της ζητάει να τον παντρευτεί.

Τι θα συμβεί όμως με τους γονείς της Τούλα; Δεν είναι καθόλου μα καθόλου χαρούμενοι. Κι αυτό γιατί ο υποψήφιος γαμπρός τους προτεστάντες και χορτοφάγος και κυρίως… δεν είναι Έλληνας! Το ζευγάρι (και ιδίως ο Ίαν) θα υποστεί τις απίστευτες δοκιμασίες, μέχρι να πάρει την ευχή της ελληνικής οικογένειας και να φτάσει στον πολυπόθητο γάμο.

IRIDA HALL

Εκφράστε αυτό που νιώθετε με μια γιορτή.
Καραϊσκάκη 3, Χαϊδάρι, 124 61

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-581 2682

info@iridahall.gr

 

Αφήστε μια απάντηση