Ο γάμος της χρονιάς

1
Ο Γάμος Του Καλύτερού Μου Φίλου
12 Ιανουαρίου 2017
1421
Ο Γάμος του Εραστή μου
19 Ιανουαρίου 2017

Ο γάμος της χρονιάς

1
Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ («THE BIG WEDDING»)
Έτος: 2013
Διάρκεια: 79 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδίες
Πρωταγωνιστές: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Νταϊάν Κίτον, Κάθριν Χέιγκλ, Αμάντα Σέιφριντ, Σούζαν Σαράντον, Ρόμπιν Γουΐλιαμς
Σκηνοθεσία: Τζάστιν Ζάκαμ
3
ΥΠΟΘΕΣΗ
Ο Ντον και η Έλι Γκρίφιν, οι επί πολλά χρόνια χωρισμένοι, θετοί γονείς του δύσμοιρου Αλεχάντρο, αναγκάζονται να ξανασμίξουν με το ζόρι και να υποδυθούν τους παντρεμένους γονείς του, ενόψει της απόφασης της βιολογικής μητέρας του Αλεχάντρο, να παραστεί στον γάμο του.
Οι Γκρίφινς συνειδητοποιούν πως το να υποδύονται τους ερωτευμένους δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση και μπορεί πολλές φορές η κατάσταση αυτή να καταντήσει φοβερά άβολη, ειδικά από τη στιγμή, που η Μπέμπε, η νυν σύντροφος του Ντον, βρίσκεται παρούσα κάθε στιγμή παρακολουθώντας την κάθε τους κίνηση.
Στο μεταξύ, μέσω αυτής της μοναδικής παράστασης του θεάτρου του παραλόγου, η ζωή χτυπάει τους Γκρίφιν με τις κλασικές της απρόβλεπτες εκπλήξεις.
Η βιολογική κόρη του ζεύγους, η Λάιλα, βασανίζεται από ένα συγκλονιστικό μυστικό, ο βιολογικός τους γιος, ο Τζάρεντ, προβληματίζεται για την ύπαρξη ή την έλλειψη αγάπης στη ζωή του ενώ την ίδια στιγμή ο Αλεχάντρο προσπαθεί μάταια να διατηρήσει τις ισορροπίες στο περιβάλλον της ευρύτερης οικογένειας…
2
4IRIDA HALL

Εκφράστε αυτό που νιώθετε με μια γιορτή.
Καραϊσκάκη 3, Χαϊδάρι, 124 61

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-581 2682

info@iridahall.gr

Αφήστε μια απάντηση