Από κατασκευαστής πρόχειρων εδεσμάτων και καφέ, μάγειρας Α΄και αναπληρωτής προϋσταμένου, υπεύθυνος κρύας κουζίνας, ο Ευάγγελος Μάνδρακας, γεννημένος στον Βόλο, κατόρθωσε να ανέβει όλα τα κλιμάκια στον χώρο της κουζίνας, πριν καταλήξει σεφ στην αίθουσα δεξιώσεων Irida Hall, στα Δυτικά Προάστεια και το Χαϊδάρι.
Εργάστηκε στη Βρετάνια Καφέ- Ζαχαροπλαστείο, στο Titania Hotel, στο Hotel Classical Imperial, στο Mojto Bay- Beach Club Restaurant, στο Egomio Ache Γλυφάδας, στο Airotel, στο Nosto Lunch Restaurant, στο Mitsis Family Village Beach Hotel, και στο Gaia Royal Hotel στο Μαστιχάρι της Κω και ως καθηγητής μαγειρικής σε δημόσια ΙΕΚ.